Style in Travel, waartoe Intermezzo travels behoort, presenteert u een interessant en groot aanbod bestemmingen.

Wij kennen de landen als geen ander en bieden u een totaalproduct. Reeds lange tijd brengen wij jaarlijks duizenden klanten tot volle tevredenheid naar deze bestemmingen. En... wij bieden u vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Meerdere vluchten per dag naar diverse bestemmingen per transavia.com/ Easyjet/ Ryanair/ KLM.

Style in Travel selecteerde sfeervolle accommodaties, tegen de laagste prijzen! Let u ook op ons grote aanbod fly-drives en autoreizen... speciaal geselecteerd tegen de meest scherpe tarieven. Uw landenspecialisten maken uw keuze wel erg gemakkelijk!

Waarom Intermezzo travels?
Het authentieke, historische, culturele, culinaire, verborgen, het populaire en het Italië van de imponerende natuurlandschappen... niemand kent de variëteit van Italië beter en biedt zoveel mogelijkheden om dát Italië te kiezen dat aan uw individuele smaak voldoet dan Intermezzo travels. Wij selecteerden kleinschalige, sfeervolle accommodaties gelegen in een landelijke omgeving, in de stad of aan de schitterende Italiaanse kust.

Vakanties op maat naar de mooiste bestemmingen in Italië
Wanneer u een onvergetelijke reis gaat maken, wilt u een reis die optimaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Een reis waarbij u zelf uw reisduur en route kunt bepalen. Een reis waarbij u zelf kunt kiezen in welke steden u wilt overnachten en zelf bepaalt welke bezienswaardigheden u bezoekt. Waarbij u zelf aangeeft in welke accommodaties u wilt verblijven.

Specialistische kennis
Intermezzo travels is de specialist op het gebied van Italië Vakanties. Of u nu kiest voor een strandvakantie, een city-break, een fly-drive of autoreis met verblijf in comfortabele charmehotels, agriturismo's of een combinatie van dit alles; bij Intermezzo travels bent u aan het juiste adres!

Kwaliteit, service en zekerheid
Intermezzo Travels is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Heerhugowaard. Vele duizenden klanten boekten hun reis bij onze organisatie. Girassol Vakanties heeft een ervaren in- en verkoopteam die het land bijzonder goed kennen. De inkopers komen vaak in Portugal en bezoeken alle aangeboden hotels met grote regelmaat. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.
 

Persoonlijk advies
Intermezzo Travels heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Intermezzo Travels biedt u de mogelijkheid om telefonisch of online te reserveren. Ons ervaren service team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Voor standaardboekingen adviseren wij u online te reserveren. Gemakkelijk en snel thuis beschikbaarheid bekijken.

Maak kennis moet ons team 

iedereen Bovenste rij: Carla, Noelle, Daniel en Rilana
Middelste rij: Robbert, Marjon, Otto-Mark en Monique
Onderste rij: Colinda en Nancy 

Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...