Langer dan 8 dagen Italie? Bekijk ons aanbod met langere reisduren

Ons aanbod kenmerkt zich met name door 8-daagse fly-drives in heel het vaste land van Italie, Sardinie en Sicilie. Wij vinden dit de ideale verblijfsduur voor een Fly & Drive. Natuurlijk leent het mooie Italie zich ook uitstekend voor een langere vakantie van bijvoorbeeld 10, 12 of 15 dagen! Zo kunt u op uw gemak de omgeving verkennen, een aantal dagen meer in iedere accommodatie verblijven en af en toe een 'rustdag' houden aan het zwembad of het strand.

Overnachtingen tijdens uw reis

Tijdens onze hoteltours verblijft u in goede 4 of 5 sterren hotels. Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Route van uw reis

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Italië te ontdekken.

Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.