Kook- en wijnreizen Italie op de mooiste locaties

De échte Italiaanse beleving. Individuele reizen met rondleidingen inclusief wijnproeverijen, kookworkhops en routes langs 'slow food restaurants'. Geniet van de Italiaanse streekproducten waar iedere local zo ongelooflijk trots op is. In iedere regio heb je natuurlijk de beste kwaliteit en de lekkerste variant van de pasta, ham, truffel of olijfolie.

Geniet van de gastvrijheid, de eigen geproduceerde wijnen, vers bereide maaltijden en de fantastische omgeving. Reizen is beleven...

Route van uw fly-drive

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Italië te ontdekken.

Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.