Fly & Drives: Prachtige routes door het authentieke Cyprus

Ontdek dit mediterraanse eiland met haar rijke geschiedenis en cultuur. Bij aankomst op de luchthaven haalt u de huurauto op en rijdt u naar de eerste sfeervolle accommodatie.

Ontdek dit mediterraanse eiland met haar rijke geschiedenis en cultuur. Cyprus staat vooral bekend als strandbestemming met heel het jaar zon, maar biedt nog zoveel meer! Een rijkdom aan cultuur en natuur in het binnenland, pittoreske dorpjes, prachtige wandelroutes, heerlijke traditionele gerechten en lokale wijnen.

Weg van het massatoerisme vindt u de traditionele dorpen, wijngaarden, schilderachtige kerkjes en rustgevende bossen. Ontdek het authentieke Cyprus met verblijf in gerestaureerde traditionele huizen, vaak landelijk gelegen of in pittoreske dorpjes. Door de korte afstanden zijn de mooie stranden en baaien immers altijd dichtbij.

Een bezoek aan Cyprus is naast de zomermaanden ook in het middenseizoen en in de winter zeer geschikt! Het hele jaar is er kans op veel zon en ook in de winter is er veelal een aangename temperatuur. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Bekijk de Griekse tempels, Byzantijnse kerken, schitterende kloosters en breng een bezoek aan een van de vele musea. Met de ruige kustlijn en bergtoppen, zonnige wijngaarden, de koele pijnboombossen, uitgestrekte tarwevelden en weelderige citrusboomgaarden, is er voor ieder wat wils.

Overnachtingen tijdens uw reis
Intermezzo travels selecteerde kleinschalige boutique hotels met gastvrije eigenaren en aanbieders van slechts een beperkt aantal appartementen en traditionele huizen. Samen met het gemak van een huurauto bent u vrijwel verzekerd van een indrukwekkende reis.Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Route van uw fly-drive
Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Cyprus te ontdekken.

Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.