Roadtrips in Italie met verblijf in sfeervolle accommodaties

Een roadtrip Italie is een fantastische manier om onbezorgd op reis te gaan. In uw eigen tempo rijdt u naar het Italiaanse vaste land waar u verblijft in speciaal geselecteerde accommodaties. Een autovakantie biedt alle vrijheid om uw eigen route af te leggen. Onderweg geniet u van het steeds afwisselende landschap en maakt u af en toe een stop in een mooi dorpje waar u anders misschien nooit terecht was gekomen. Overnachten doet u in de meest sfeervolle hotels of kleinschalige charmehotels. Intermezzo travels biedt autovakanties in Noord- en Midden-Italie.

Route van uw reis

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Italië te ontdekken.

Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.