6-dagen Albanese Riviera

6-dagen Albanese Riviera

In de badplaats Durres reserveerden we voor u het 4-sterren resort Klajdi
Inclusief retourvlucht, autohuur (economic) en verblijf o.b.v. halfpension!

Hotel Klajdi ligt aan het mooiste strand van Durres, Mali I Robit. Dit hotel ligt direct aan zee! Klajdi heeft o.a. een buitenzwembad en restaurant. De strandstoelen op het strand zijn vrij zijn vrij om te gebruiken voor de hotelgasten. Het hotel heeft modern ingerichte kamers met o.a. televisie, minibar en airconditioning.

Durres is de tweede grootste stad en de havenstad van Albanie. Durres ligt aan de Via Egnatia (de route die Rome en het nu Istanbul verbindt) en in deze stad zou u het grootste Amfitheater in de Balkan (15.000 zitplaatsen), gebouwd in de 2e eeuw na Christus, de oude stadsmuur en het Archeologisch Museum kunnen bezoeken.

Inclusief:
- Retourvlucht Tirana
- Luchthavenbelasting, veiligheid- en brandstofheffingen
- 5 overnachtingen o.b.v. halfpension
- 5 etmalen autohuur Economic (Skoda Rapid of gelijkwaardig)

Exclusief EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden.
Bij deze reis is een huurauto Economic (voor 2 t/m 4 personen) auto inbegrepen voor 5 etmalen, indien gewenst kunt u later (in het boekingsproces) een upgrade aanvragen.

Hotel Klajdi

Ligging

Hotel Klajdi ligt aan het mooiste strand van Durres, Mali I Robit. Dit hotel ligt direct aan zee! Klajdi beschikt over een buitenzwembad, 24 uurs receptie, wifi en een restaurant. De strandstoelen (met parasols) op het strand zijn vrij om te gebruiken door de hotelgasten. Het hotel heeft lichte modern ingerichte kamers met tv, minibar en airconditioning. De badkamer is voorzien van een douche.

Breng een bezoek aan het grootste Amfitheater in de Balkan (15.000 zitplaatsen), gebouwd in de 2e eeuw na Christus, de oude stadsmuur en het Archeologisch Museum.
alb-himara

Albanie

Albanie is kleiner dan Nederland. Het wegennet is inmiddels sterk verbeterd en alle hoogtepunten zijn goed te bereiken. Het voormalige balkanland heeft in 1991 afscheid genomen van het communisme. Het land stond altijd bekend als het armste land van Europa. De infrastructuur is de laatste jaren sterk verbeterd. Het salaris is nog relatief laag. Daardoor zijn de kosten voor levensonderhoud dus ook laag. Een gemiddelde maaltijd gebruik je al voor een paar euro. Op straat vindt u een combinatie van winkels en stalletjes met straatverkopers. Het binnenland is primitief, maar niet arm. Een echt landbouwgebied waar iedereen na het einde van het communisme zijn eigen stukje grond verbouwt.

Het moment dus om het indrukwekkende land te bezoeken. Of d.m.v. een steden special of d.m.v. een van de door ons opgestelde fly-drive arrangementen.

Onze agent ter plaatse is Nederlandstalig en zal u altijd bijstaan v.w.b. informatie tijdens uw reis. Veelal zal onze agent u ook op de luchthaven reeds ontvangen en van de nodige informatie voorzien.

Wegen
De wegen in Albanie zijn goed en de laatste jaren sterk verbeterd, maar wellicht anders dan u gewend bent. Het grootste deel van de wegen die u neemt zijn snelwegen en doorgaande wegen en hebben doorgaans weinig verkeer. Het verkeer in Tirana kan ietwat chaotisch zijn. Wel raden wij u aan om vooral bij daglicht met de huurauto op pad te gaan (niet alle wegen zijn goed verlicht). In Albanië wordt aan de rechterkant van de weg gereden en het beste is om de borden te volgen en op de doorgaande wegen te blijven.

Lees meer…

Reisdata:
- meerdere keren per week

Inbegrepen
- vlucht per transavia Amsterdam - Tirana - Amsterdam 
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- 5 etmalen Albarent autohuur categorie Economy. (Skoda Rapid of gelijkwaardig)
- 5 overnachtingen in het aangegeven hotel o.b.v. halfpension

Niet inbegrepen
- lunches (tenzij anders aangegeven)
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- eventuele parkeerkosten
- persoonlijke uitgaven
- ruimbagage
- bemiddelingskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij en het goedkoopste actietarief van de accommodaties. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Voor deze special zijn slechts een beperkt aantal stoelen/kamers beschikbaar. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's.

2019 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie