Hieronder vindt u ter voorbereiding op uw reis nuttige informatie over uw bestemming:

ITALIE
Italië is het land waar de zon, zee, een enorme rijkdom aan cultuur, schitterende natuur en een uitstekende gastronomie samen komen. Iedereen kan zijn of haar hart ophalen in dit prachtige land. In heel Italië vindt u prachtige natuurgebieden, nationale parken, berglandschappen, valleien, riviertjes en uiteraard de mooie wijngaarden en kuststreken. Het is een genot om u te verplaatsen met de auto. U zal ongetwijfeld regelmatig onderweg stoppen om te genieten van een indrukwekkend panoramisch vergezicht.
Lees meer....


ALBANIE
Albanië is kleiner dan Nederland en staat bekend om de gastvrijheid van de bevolking. De natuur is prachtig, u treft hier diverse Nationale Parken, mooie stranden en met sneeuw bedekte bergtoppen. Daarnaast zijn er vele oude stadjes en een scala aan musea. Albanië is de laatste jaren een steeds populairder wordende vakantiebestemming.
Lees meer...


CORSICA
Het Franse Corsica is gelegen naast het Italiaanse Sardinië biedt een bijzondere uitstraling. Er is hier de afgelopen jaren weinig veranderd, daardoor is de mondaine luxe setting nog steeds aanwezig. De kustlijn is niet door het massa toerisme aangetast en in het binnenland waant u zich eeuwen terug in de tijd. Corsica is een interessante bestemming zowel voor natuur- als cultuurliefhebbers.
Lees meer....